Sportbegeleiding

Iedere ruiter of amazone heeft iemand nodig die meekijkt en vervolgens met hem of haar meedenkt. Niet direct iemand die uw rijstijl wil veranderen maar een klankbord om samen tot logische verbeteringen te komen. Zo worden doelen gesteld en bereiden we uw paard voor op de komende wedstrijden.

De trainingen zijn wedstrijdgericht en zijn toegespitst op het verbeteren van de resultaten. Alles wordt behandeld; de rijtechnische kant, de theorie betreft afstanden en type hindernissen in het parcours en de sportpsychologie in het rijden.

"Overal voor open staan, alles ervoor doen om beter te worden. Zo worden doelen bereikt!"

>> lees over de visie van Maertens springpaardentraining
>> Gratis proeftraining voor twee!

Instructie

Passend bij uw niveau begeleiden we u bij het bereiken van uw doelen. Dit kan betekenen dat u sportgericht wilt trainen aan betere resultaten, onervaren bent in het opleiden van een jong paard waarbij we u zullen begeleiden, of dat u uitgebreid uitleg wilt betreft de basis van het springen, zodat het voor ruiter en paard duidelijk en leuk is.

Trainen bij Maertens SPT betekent dat u leert rijden, trainen en opleiden. Begrijpen waaróm u wát op wélk moment moet doen zodat u zichzelf de juiste beredenatie eigen maakt. Met een theoretische basis wordt het voor u en uw paard duidelijk welke taak bij wie hoort en kan de weg met kleine overwinningen gaan beginnen. U wordt stap voor stap begeleid naar uw doel, welk doel dan ook.

"We stellen doelen op en zorgen dat we die bereiken."

>> Gratis proeftraining voor twee!


tarieven

Haal het beste uit uw paard

Bent u benieuwd naar wat uw paard kan of wat Quintin Maertens van uw paard vindt? Laat uw paard door hemzelf aan u voorrijden. Zo ziet en hoort u wat hij op dit moment kan en krijgt u een strategie mee waar u zelf verder mee kan. Zo'n eenmalige training is ook zeer nuttig bij het overwinnen van rijtechnische problemen of om u even over die drempel te helpen wanneer u al een tijdje niet verder komt met uw paard.

3x waarom Maertens SPT

• Feedback wordt opbouwend en positief gegeven.

• Er wordt getraind in een wedstrijdomgeving. Zo kan er serieus getraind worden met ervaren combinaties en voor jonge paarden is de stap naar concours minder groot.

• Er wordt niet alleen met passie en energie door- genomen wát u moet doen maar ook samen met u beredeneerd waaróm.
Dat maakt het verschil!

visie