Maertens SPT traint

We trainen met liefde en geduld uw springpaarden, begeleiden u serieus en enthousiast bij het bereiken van uw doelen en bieden u de mogelijkheid zelf te komen trainen op ons oefenparcours.

Overal is over nagedacht. Alles doen wij met een reden. Dat maakt Maertens springpaarden- training tot een bedrijf dat kan staan voor kwaliteit.

Quintin en Margreet

Wie

Maertens SPT is een ambitieus bedrijf wat zich richt op een kwalitatieve training van springpaarden.

De onderneming is gestart door Quintin Maertens die nog altijd de leiding over het bedrijf heeft.

Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat Maertens springpaardentraining kan blijven staan voor zijn kwali- teitseisen.


Ambitie

Onze sport kost veel geld. Dat weet u, als paardeneigenaar, als geen ander. U bent enorm belangrijk voor ons en niet alleen als uw paard de capaciteiten heeft voor het hoogste niveau!

Al onze klanten samen, van lesklant tot eigenaar, zorgen ervoor dat sportieve ambities nagestreefd kunnen blijven worden. Ons doel is zoveel mogelijk resultaten te boeken op een zo hoog mogelijk niveau, met zoveel mogelijk ruiters. Wij leven voor onze ambitie, maar onze doelen worden alleen bereikt als we de omstandigheden en financiƫle rust creƫren om deze achterna te blijven gaan. Maertens SPT realiseert zich dat u als klant, in welke vorm dan ook, ons die mogelijkheid biedt.

Juist deze ambitie zorgt dat het mes aan twee kanten snijdt. Wij willen onze sportieve ambitie waar maken uit liefde voor de sport en u bent verzekerd van een gemotiveerd team rondom u en uw paard zodat u gegarandeerd waar voor uw geld krijgt.

Ruiter

Quintin Maertens is na het behalen van zijn propedeuse diergeneeskunde aan de universiteit van Utrecht zijn liefde voor de springsport achterna gegaan waarna hij Maertens SPT heeft opgericht.

Hij heeft de verantwoorde- lijkheid over de training van de paarden en het begeleiden van combinaties die bij Maertens SPT trainen. Zijn passie en ambitie zijn de drijvende kracht achter het bedrijf.

Parcoursbouwer

Sinds 2004 is Quintin Maertens officieel KNHS parcoursbouwer. In 2013 is hij geslaagd voor het examen voor de FEI international course designer "Level II". Sinds 2011 maakt hij deel uit van het bestuur van de Nederlandse vereniging van parcoursbouwers.

Zo is alle kennis in huis om de paarden optimaal te trainen en te laten presteren.