Afspraak voor advies

Maak gebruik van de ervaring van Maertens springpaardentraining en laat uw paard bij u thuis bekijken. Samen beoordelen wij uw paard en maken aan de hand van zijn capaciteiten en uw doelen een mogelijk “carriere-plan”.

Maertens SPT is een bedrijf dat u graag service biedt. Er zijn dan ook geen kosten aan deze afspraken verbonden. Maertens SPT gelooft in de kracht van een goed advies. Zo weet u waar u aan toe bent en hebben we een mooie gelegenheid om kennis maken.

U kunt ook bij ons een kijkje komen nemen of even binnenlopen voor een kop koffie als u in de buurt bent. Niet alleen als u een paard bezit bent u van harte welkom, ook als u gewoon benieuwd bent naar wat Maertens SPT doet of wie wij zijn wordt er graag tijd voor u gemaakt.

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze advies- en kennismakingsdienst?
Na het invullen van het contactformulier hieronder zal er contact met worden opgenomen om een afspraak in te plannen. Wij komen graag uw paard bekijken.

Indien gewenst kunt u in het formulier alvast aangeven welke dagen/tijden van de week u het beste zouden uitkomen. Geeft u ook aan of u het liefst per mail of telefoon bereikt wil worden.

>> Meer over training


Voor paarden die presteren op nationaal en internationaal niveau kunnen er bijzondere regelingen getroffen worden. Geeft u in dat geval aan dat u graag de mogelijkheden voor uw paard wilt bespreken.


Contactformulier

naam

e-mail

telefoonnummer

uw vraag

Waarom Maertens SPT?


• Unieke kennis

• Erkend paardenarts, spring- ruiter én parcoursbouwer onder één dak

• Hoogwaardige accomodatie

• Communicatie zo vaak u wilt, op de manier waarop u het wilt

• Wij houden van ons vak!

visie