Partners

Om aan onze eigen kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen werkt MSPT samen met de volgende bedrijven en instanties. Zo hebben wij de producten en de toegang tot de kennis voor een optimale training van de springpaarden.

KNHS

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) behartigt de belangen van de aangesloten veren- igingen en haar paarden- sporters.
In Nederland is de KNHS aangesloten bij het NOC*NSF en internationaal bij de FEI.

FEI

De Fédération Equestre Internationale (F.E.I.) is de overkoepelende organisatie van alle nationale hippische bonden. De F.E.I. is verantwoordelijk voor het organiseren van internationale wedstrijden, maar stelt ook de standaard regels op.

Arts & Dier

Arts & Dier verzorgt vrijwel elke vorm van diergenees- kundige zorg voor uw paard. Met een team van specialisten, erkende keurings- en paarden- dierenartsen en assistenten staan zij op hun paarden- klinieken dagelijks voor u klaar.


Universiteit Utrecht

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is nationaal (en in toenemende mate internationaal) aanspreek punt en expertisecentrum voor alle diergeneeskundige aangelegenheden. De faculteit is toonaangevend in Europa en behoort wereldwijd tot de top 5 van veterinaire instituten.

NVVP

De Nederlandse Vereniging van Parcoursbouwers (NVVP) heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van de parcoursbouw op springwedstrijden in de hippische sport en het vergroten van de deskundigheid onder haar leden.

KWPN

Het KWPN (Koninklijk Warm- bloed Paarden stamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor o.a. springpaarden. Prestatie- gerichtheid, duurzaamheid en het aansprekende exterieur zijn de belangrijkste factoren waarop het internationale succes is gebaseerd.

Pavo

Pavo is leverancier van kwaliteits paardenvoer. Door hun uitgebreide programma is er voor elk type paard een passend rantsoen te maken. Dit Zorgt voor gezonde en werkwillige paarden.