Maertens SPT kan uw paard op elk niveau begeleiden

U bent van harte welkom met uw onbeleerde paarden, met uw merries voor predikaten en uw belofte’s voor de sport op ieder niveau.

In alle individuele behoeften van uw paard wordt voorzien. Afhankelijk van het karakter en de met u opgestelde doelen wordt het trainings- en verzorgingsschema van uw paard opgesteld. Mede door de aanwezige veterinaire en trainingskennis wordt uw paard in een totaalpakket begeleid tot de beste resultaten.

U als eigenaar kunt zoveel u wilt betrokken worden bij de training van uw paard. Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van wat er gebeurt of bekijkt u de voortgang liever van wat meer afstand? Maertens springpaardentraining doet zijn best om u te laten zien hoe belangrijk u als eigenaar voor ons bent en houdt u zo vaak u wilt op de hoogte.
U maakt deel uit van het team rond uw paard!

Palatino rabo

Maertens SPT:

>> Kwaliteit

>> Ervaring

>> Kalm en consequent

>> Sterke dressuurmatige basis

>> Wij geloven in wat wij doen!


Maak gebruik van onze ervaring en laat uw paard kosteloos bij u thuis bekijken.

>> maak een afspraak


Maertens springpaardentraining traint

We trainen met liefde en geduld uw springpaarden, begeleiden u serieus en enthousiast bij het bereiken van uw doelen en bieden u de mogelijkheid zelf te komen trainen op ons oefenparcours.

Overal is over nagedacht. Alles doen wij met een reden. Dat maakt Maertens springpaardentraining tot een bedrijf wat kan staan voor kwaliteit. Van de faciliteiten tot de in het bedrijf aanwezige paardenarts, alles staat in het teken van een “happy athlete”.

Onze visie staat voor een kalme en consequente training waarbij er hard wordt gewerkt maar ook tijd is voor rust en ontspanning. In de training heeft het paard altijd de mogelijkheid om het goed te doen. Deze deur staat voor hem open, de anderen zijn dicht. Dit zorgt voor een efficient leerproces en paarden die hun werk vrolijk en met zelfvertrouwen aanpakken.

Visie

Maertens SPT is ervan overtuigd dat voor een succesvolle opleiding van een paard of ruiter nooit een stap mag worden overgeslagen.

Sommige stappen gaan snel, andere duren langer. Hoe lang? Dat bepalen wij niet, dat bepaald het paard. Gaat het snel dan heeft het afronden van de stap haast geen tijd gekost. Lopen we tegen vertraging op dan hebben we de moeilijkheden aangepakt voordat we er tegen aan lopen op een moment dat het grotere schade veroorzaakt.

Door ons theoretische stappenplan gebruiken wij een lange termijn strategie die zijn vruchten afwerp op het moment dat het ertoe doet. Niet aan het begin van de opleiding maar bij zijn sportcarriere. Daar willen wij dat hij vooraan staat!

>>Lees meer over onze visie