Bemiddeling bij aan- en verkoop

Doordat Maertens springpaardentraining zich midden in de paardensport begeeft heeft zij al vaak de helpende hand kunnen bieden bij de bemiddeling tussen kopende en verkopende partijen.

Het doel is beide partijen tevreden terug te laten kijken op een ontspannen en transparante gang van zaken. Beide partijen willen tenslotte hetzelfde; Het juiste paard, bij de juiste persoon, voor de beste prijs.

Vult u de gegevens en eigenschappen van het paard dat u zoekt of wilt aanbieden in het contactformulier hiernaast in en er wordt contact met u opgenomen indien Maertens springpaardentraining u van dienst kan zijn.

Foto's/videobeelden van uw te verkopen paard kunt u sturen naar: info@springpaardentraining.nl

Contactformulier

naam

e-mail

telefoonnummer

beschrijving


Ik zoek een paard

Zoekt u een paard? Dan weet u hoe moeilijk het is om dat ene paard wat voldoet aan uw wensen te vinden. Maertens springpaardentraining kan u helpen in uw zoektocht een passend paard te vinden.

Kosten

Aan bemiddeling zijn kosten verbonden, graag nemen wij dit uitvoerig met u door zodat alles vooraf transparant is. Door de duidelijke afspraken die wij met u maken voorkomen wij belangenverstrengeling en kunnen wij volledige openheid van zaken geven. Door deze methode hebben wij al voor vele klanten naar wederzijdse tevreden mogen bemiddelen.

Transport etc. e.e.a. kan, indien gewenst, door Maertens SPT worden verzorgd. Over de eventuele kosten hiervan zult u van te voren worden ingelicht. Tijdens een eventuele bezichtiging maken wij voldoende tijd om alles door te nemen en al uw vragen te beantwoorden.

Ik wil een paard verkopen

Maertens springpaardentraining heeft, naast de vraag van ruiters en amazones die bij Maertens SPT trainen, goede contacten met sport- en handelsstallen waardoor wij u bij de verkoop van een paard van dienst kunnen zijn.

kosten

Aan bemiddeling zijn kosten verbonden, graag nemen wij dit uitvoerig met u door zodat alles vooraf transparant is. Door de duidelijke afspraken die wij met u maken voorkomen wij belangenverstrengeling en kunnen wij volledige openheid van zaken geven. Door deze methode hebben wij al voor vele klanten naar wederzijdse tevreden mogen bemiddelen en wordt de kans op een geslaagde verkoop zo groot mogelijk. Wordt een paard niet verkocht dan betaald u niets! Zo kunt u uw paard zonder risico en met alle vrijheid in onze database zetten. >> lees de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden betreffende bemiddeling.